Emoji 👶 - Baby

👶

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👶

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er baby. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er baby.


Andre varianter av emoji "baby"

Baby er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👶🏻

Hva betyr 👶🏻

Emoji 👶🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "baby, lys hudfarge" og representerer emoji baby med lys hudfarge.

👶🏼

Hva betyr 👶🏼

Emoji 👶🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "baby, beige hudfarge" og representerer emoji baby med beige hudfarge.

👶🏽

Hva betyr 👶🏽

Emoji 👶🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "baby, lysebrun hudfarge" og representerer emoji baby med lysebrun hudfarge.

👶🏾

Hva betyr 👶🏾

Emoji 👶🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "baby, mørk brun hudfarge" og representerer emoji baby med mørk brun hudfarge.

👶🏿

Hva betyr 👶🏿

Emoji 👶🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "baby, mørk hudfarge" og representerer emoji baby med mørk hudfarge.


Info om emoji baby

Her kan du lese mer om emojin 👶. Emojin baby tilhører de interne emoji-gruppene Julaften, Morsdag, Farsdag.  Hovedgruppen som emojin baby tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just baby det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji baby på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Baby
🇳🇴 Svensk: Baby
🇩🇰 Dansk: Baby
🇫🇮 Finsk: Vauva

Kopier og bruk emoji 👶

Hvis du vil kopiere emojin baby til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F476

Bruk i HTML:   👶


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"