Emoji 👊 - Knyttneve

👊

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👊

Denne emojiene representerer en innkommende knyttneve, der hånden nesten er i stand til å slå en annen person. Emojinen brukes imidlertid mest for å uttrykke at du støter knyttneven med en annen person, i stedet for å slå den.


Andre varianter av emoji "knyttneve"

Knyttneve er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👊🏻
Knyttneve, lys hudfarge
👊🏼
Knyttneve, beige hudfarge
👊🏽
Knyttneve, lysebrun hudfarge
👊🏾
Knyttneve, mørk brun hudfarge
👊🏿
Knyttneve, mørk hudfarge

Info om emoji knyttneve

Her kan du lese mer om emojin 👊. Hovedgruppen som emojin knyttneve tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just knyttneve det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji knyttneve på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Fisted hand sign
🇳🇴 Svensk: Knuten näve
🇩🇰 Dansk: Knyttet næve
🇫🇮 Finsk: Suljettu nyrkki

Kopier og bruk emoji 👊

Hvis du vil kopiere emojin knyttneve til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44A

Bruk i HTML:   👊


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"