Emoji 🧛‍♀️ - Kvinnelig vampyr

🧛‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧛‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig vampyr. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman vampire.


Statistikk for emoji 🧛‍♀️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🧛‍♀️ ("kvinnelig vampyr"), er på plass 895 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🧛‍♀️ er april, sist den hadde omtrent 20 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mai. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🧛‍♀️.


Andre varianter av emoji "kvinnelig vampyr"

Kvinnelig vampyr er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🧛🏻‍♀️

Hva betyr 🧛🏻‍♀️

Emoji 🧛🏻‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig vampyr, lys hudfarge" og representerer emoji kvinnelig vampyr med lys hudfarge.

🧛🏼‍♀️

Hva betyr 🧛🏼‍♀️

Emoji 🧛🏼‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig vampyr, beige hudfarge" og representerer emoji kvinnelig vampyr med beige hudfarge.

🧛🏽‍♀️

Hva betyr 🧛🏽‍♀️

Emoji 🧛🏽‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig vampyr, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig vampyr med lysebrun hudfarge.

🧛🏾‍♀️

Hva betyr 🧛🏾‍♀️

Emoji 🧛🏾‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig vampyr, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig vampyr med mørk brun hudfarge.

🧛🏿‍♀️

Hva betyr 🧛🏿‍♀️

Emoji 🧛🏿‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig vampyr, mørk hudfarge" og representerer emoji kvinnelig vampyr med mørk hudfarge.


Info om emoji kvinnelig vampyr

Her kan du lese mer om emojin 🧛‍♀️. Emojin kvinnelig vampyr tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin kvinnelig vampyr tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig vampyr det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kvinnelig vampyr på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman vampire
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig vampyr
🇩🇰 Dansk: Kvindelig vampyr
🇫🇮 Finsk: Naisvampyyri

Kopier og bruk emoji 🧛‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig vampyr til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9DB 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   🧛‍♀️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"