✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🧛‍♀️ - Kvinnelig vampyr

🧛‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧛‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig vampyr. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman vampire.

Info om emoji kvinnelig vampyr

Her kan du lese mer om emojin 🧛‍♀️. Emojin kvinnelig vampyr tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin kvinnelig vampyr tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig vampyr det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji kvinnelig vampyr på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman vampire
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig vampyr
🇩🇰 Dansk: Kvindelig vampyr
🇫🇮 Finsk: Naisvampyyri

Andre varianter av emoji "kvinnelig vampyr"


Kopier og bruk emoji 🧛‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig vampyr til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9DB 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   🧛‍♀️

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"