Emoji ✋ - Hevet håndEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✋

Denne emojien representerer en utvidet og åpen håndflate med fingrene pekende oppover, som også viser tilskuerens håndflate. Noen ganger brukt til å indikere "stopp", men også for å representere en high-five.


Statistikk for emoji ✋

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien ✋ ("hevet hånd"), er på plass 317 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien ✋ er november, sist den hadde omtrent 40 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji ✋.


Andre varianter av emoji "hevet hånd"

Hevet hånd er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

✋🏻

Hva betyr ✋🏻

Emoji ✋🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hevet hånd, lys hudfarge" og representerer emoji hevet hånd med lys hudfarge.

✋🏼

Hva betyr ✋🏼

Emoji ✋🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hevet hånd, beige hudfarge" og representerer emoji hevet hånd med beige hudfarge.

✋🏽

Hva betyr ✋🏽

Emoji ✋🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hevet hånd, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hevet hånd med lysebrun hudfarge.

✋🏾

Hva betyr ✋🏾

Emoji ✋🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hevet hånd, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hevet hånd med mørk brun hudfarge.

✋🏿

Hva betyr ✋🏿

Emoji ✋🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hevet hånd, mørk hudfarge" og representerer emoji hevet hånd med mørk hudfarge.


Info om emoji hevet hånd

Her kan du lese mer om emojin ✋. Emojin hevet hånd tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin hevet hånd tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hevet hånd det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hevet hånd på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Raised hand
🇳🇴 Svensk: Uppräckt hand
🇩🇰 Dansk: Hævet hånd
🇫🇮 Finsk: Kohotettu käsi

Kopier og bruk emoji ✋

Hvis du vil kopiere emojin hevet hånd til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   270B

Bruk i HTML:   ✋


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"