✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ✋ - Hevet håndEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✋

Denne emojien representerer en utvidet og åpen håndflate med fingrene pekende oppover, som også viser tilskuerens håndflate. Noen ganger brukt til å indikere "stopp", men også for å representere en high-five.

Info om emoji hevet hånd

Her kan du lese mer om emojin ✋. Emojin hevet hånd tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin hevet hånd tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hevet hånd det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji hevet hånd på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Raised hand
🇳🇴 Svensk: Uppräckt hand
🇩🇰 Dansk: Hævet hånd
🇫🇮 Finsk: Kohotettu käsi

Andre varianter av emoji "hevet hånd"


Kopier og bruk emoji ✋

Hvis du vil kopiere emojin hevet hånd til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   270B

Bruk i HTML:   ✋

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"