Emoji 👸 - Prinsesse

👸

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👸

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er prinsesse. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er princess.


Andre varianter av emoji "prinsesse"

Prinsesse er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👸🏻
Prinsesse, lys hudfarge
👸🏼
Prinsesse, beige hudfarge
👸🏽
Prinsesse, lysebrun hudfarge
👸🏾
Prinsesse, mørk brun hudfarge
👸🏿
Prinsesse, mørk hudfarge

Info om emoji prinsesse

Her kan du lese mer om emojin 👸. Emojin prinsesse tilhører de interne emoji-gruppene Bursdag, Bryllup, Morsdag.  Hovedgruppen som emojin prinsesse tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just prinsesse det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji prinsesse på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Princess
🇳🇴 Svensk: Prinsessa
🇩🇰 Dansk: Prinsesse
🇫🇮 Finsk: Prinsessa

Kopier og bruk emoji 👸

Hvis du vil kopiere emojin prinsesse til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F478

Bruk i HTML:   👸


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"