✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👋 - Vinkende hånd

👋

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👋

Denne emojiene representerer en åpen hånd som er ment å vinke, og tanken er at den skal symbolisere hei eller hei. Kan også ha en unse med passiv aggressivitet bak seg, omtrent som at du ikke lenger er venn med den du vinker farvel til.

Info om emoji vinkende hånd

Her kan du lese mer om emojin 👋. Emojin vinkende hånd tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin vinkende hånd tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just vinkende hånd det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji vinkende hånd på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Waving hand sign
🇳🇴 Svensk: Vinkande hand
🇩🇰 Dansk: Vinkende hånd
🇫🇮 Finsk: Vilkuttava käsi

Andre varianter av emoji "vinkende hånd"


Kopier og bruk emoji 👋

Hvis du vil kopiere emojin vinkende hånd til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44B

Bruk i HTML:   👋

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"