Emoji 💩 - Bæsj

💩

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💩

Et kjent smil som er utformet som en haug med hover med stort smil og opphøyde øyne. Bæsj er utformet som en virvel som klatrer oppover, og har derfor også blitt brukt av mange til å symbolisere myk is med sjokoladesmak. Emojin brukes ofte til å representere ulike problemer relatert til badet eller som har å gjøre med dyr, men kan også brukes til å formidle at man er glad og i en litt skummel stemning. I den japanske kulturen er hellingen av hover også brukt til å ønske seg lykke til.


Info om emoji bæsj

Her kan du lese mer om emojin 💩. Emojin bæsj tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin bæsj tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just bæsj det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji bæsj på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Pile of poo
🇳🇴 Svensk: Bajshög
🇩🇰 Dansk: Bunke afføring
🇫🇮 Finsk: Kakkakasa

Kopier og bruk emoji 💩

Hvis du vil kopiere emojin bæsj til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F4A9

Bruk i HTML:   💩


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"