Emoji 👻 - Spøkelse

👻

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👻

Denne emojiene representerer et typisk hvitt tegneserie-spøkelse. Spøkelset stikker ut tungen og strekker armene, og har det ene øyet som er større enn det andre (på noen enheter). Du får inntrykk av at spøkelset sier "BU!" på en vennlig måte. Brukes ofte for å formidle at noe er morsomt eller morsomt, og det er veldig vanlig å bruke det rundt Halloween.

Info om emoji spøkelse

Her kan du lese mer om emojin 👻. Emojin spøkelse tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin spøkelse tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just spøkelse det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji spøkelse på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Ghost
🇳🇴 Svensk: Spöke
🇩🇰 Dansk: Spøgelse
🇫🇮 Finsk: Haamu

Kopier og bruk emoji 👻

Hvis du vil kopiere emojin spøkelse til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47B

Bruk i HTML:   👻

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"