Emoji 😮 - Overrasket ansikt med åpen munn

😮

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😮

Et gult ansikt med små åpne øyne og en åpen rund munn med et nesten gapende utseende, omtrent som det er overrasket eller sjokkert og sier "Wow!" Brukes ofte for å formidle den spesielle overraskelsesfølelsen, men noen ganger også for å formidle noe som "hva, egentlig?".


Info om emoji overrasket ansikt med åpen munn

Her kan du lese mer om emojin 😮. Emojin overrasket ansikt med åpen munn tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin overrasket ansikt med åpen munn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just overrasket ansikt med åpen munn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji overrasket ansikt med åpen munn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with open mouth
🇳🇴 Svensk: Överraskat ansikte med öppen mun
🇩🇰 Dansk: Forbavset ansigt
🇫🇮 Finsk: Yllättyneet kasvot, suu avoimena

Kopier og bruk emoji 😮

Hvis du vil kopiere emojin overrasket ansikt med åpen munn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F62E

Bruk i HTML:   😮


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"