✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🧖 - Person i badstue

🧖

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧖

Denne emojien representerer en person med et håndkle over skuldrene og sitter i en badstue, med damp fra de varme steinene rundt hele personen. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji person i badstue

Her kan du lese mer om emojin 🧖. Hovedgruppen som emojin person i badstue tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person i badstue det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji person i badstue på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person in steamy room
🇳🇴 Svensk: Person i bastu
🇩🇰 Dansk: Person i sauna
🇫🇮 Finsk: Saunova

Andre varianter av emoji "person i badstue"


Kopier og bruk emoji 🧖

Hvis du vil kopiere emojin person i badstue til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D6

Bruk i HTML:   🧖

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"