Emoji 🤔 - Tankefullt ansikt

🤔

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤔

Et gult ansikt med buede eller rynkete øyenbryn og med et blikk oppover hviler tommelen og pekefingeren på emojis hake. Er ment å formidle at du tenker på eller tenker på noe, noen ganger på en positiv måte og noen ganger på en negativ og noe nedsettende måte.


Info om emoji tankefullt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤔. Hovedgruppen som emojin tankefullt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tankefullt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji tankefullt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Thinking face
🇳🇴 Svensk: Tänkande ansikte
🇩🇰 Dansk: Tænkende ansigt
🇫🇮 Finsk: Miettivät kasvot

Kopier og bruk emoji 🤔

Hvis du vil kopiere emojin tankefullt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F914

Bruk i HTML:   🤔


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"