Emoji 🤡 - Klovneansikt

🤡

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤡

Et klassisk sirkus eller bursdagsklovn, med hvit ansiktsmakeup og en rød nese akkompagnert av overdrevne øyne og et gigantisk smil med enorme lepper og to røde hårnåler. Brukes ofte for å formidle at noen er litt rampete eller sprø, eller at du synes noen er dum eller at noe er stygt eller skummelt.


Info om emoji klovneansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤡. Emojin klovneansikt tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin klovneansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just klovneansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji klovneansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Clown face
🇳🇴 Svensk: Clown-ansikte
🇩🇰 Dansk: Klovneansigt
🇫🇮 Finsk: Pellen pää

Kopier og bruk emoji 🤡

Hvis du vil kopiere emojin klovneansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F921

Bruk i HTML:   🤡


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"