Emoji 🥴 - Svimmelt (beruset) ansikt

🥴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥴

Et gult ansikt med en rynket munn og like rynkete øyne og øyenbryn, med svak rødhet. Brukes ofte til å uttrykke at du er beruset av enten alkohol eller sterke følelser for en annen person eller fenomen. Men kan også brukes til å uttrykke følelser knyttet til utmattelse, avsky eller at du er utmattet - eller helt fornøyd.


Info om emoji svimmelt (beruset) ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🥴. Emojin svimmelt (beruset) ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Midtsommer.  Hovedgruppen som emojin svimmelt (beruset) ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just svimmelt (beruset) ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji svimmelt (beruset) ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woozy Face
🇳🇴 Svensk: Yrt ansikte
🇩🇰 Dansk: Omtåget ansigt
🇫🇮 Finsk: Tokkurainen

Kopier og bruk emoji 🥴

Hvis du vil kopiere emojin svimmelt (beruset) ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F974

Bruk i HTML:   🥴


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"