Emoji 👩‍🍼 - Woman Feeding Baby

👩‍🍼

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👩‍🍼

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er woman feeding baby. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman feeding baby.

Info om emoji woman feeding baby

Her kan du lese mer om emojin 👩‍🍼. Hovedgruppen som emojin woman feeding baby tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just woman feeding baby det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji woman feeding baby på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman Feeding Baby
🇳🇴 Svensk: Kvinna som matar bebis med flaska
🇩🇰 Dansk: Kvinde, der fodrer baby
🇫🇮 Finsk: Nainen ruokkii vauvaa

Andre varianter av emoji "woman feeding baby"


Kopier og bruk emoji 👩‍🍼

Hvis du vil kopiere emojin woman feeding baby til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F469 200D 1F37C

Bruk i HTML:   👩‍🍼

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"