Emoji 🙇 - Person som bukker

🙇

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙇

Denne emojiene representerer en person som bøyer seg dypt og forakter. Symbolikk er dypt knyttet til den japanske kulturen der fenomenet kalles "dogeza" og betyr å be om unnskyldning på en veldig ærbødig måte eller å be noen om en veldig stor tjeneste. Noen ganger ser det ut til at denne emojien har blitt tatt feil av en person som f.eks gjør pushups eller hviler på hendene, men dette er helt galt. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Statistikk for emoji 🙇

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🙇 ("person som bukker"), er på plass 442 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🙇 er februar, sist den hadde omtrent 40 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🙇.


Andre varianter av emoji "person som bukker"

Person som bukker er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙇🏻

Hva betyr 🙇🏻

Emoji 🙇🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som bukker, lys hudfarge" og representerer emoji person som bukker med lys hudfarge.

🙇🏼

Hva betyr 🙇🏼

Emoji 🙇🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som bukker, beige hudfarge" og representerer emoji person som bukker med beige hudfarge.

🙇🏽

Hva betyr 🙇🏽

Emoji 🙇🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som bukker, lysebrun hudfarge" og representerer emoji person som bukker med lysebrun hudfarge.

🙇🏾

Hva betyr 🙇🏾

Emoji 🙇🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som bukker, mørk brun hudfarge" og representerer emoji person som bukker med mørk brun hudfarge.

🙇🏿

Hva betyr 🙇🏿

Emoji 🙇🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som bukker, mørk hudfarge" og representerer emoji person som bukker med mørk hudfarge.


Info om emoji person som bukker

Her kan du lese mer om emojin 🙇. Hovedgruppen som emojin person som bukker tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person som bukker det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji person som bukker på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person bowing deeply
🇳🇴 Svensk: Person som bugar djupt
🇩🇰 Dansk: Person der bukker
🇫🇮 Finsk: Henkilö kumartuu syvästi

Kopier og bruk emoji 🙇

Hvis du vil kopiere emojin person som bukker til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F647

Bruk i HTML:   🙇


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"