Emoji 🤥 - Lyvende ansikt

🤥

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤥

Et gult ansikt med åpne og litt store og dystre øyne, en litt skrå munn og en lang lang nese - som om emojinen ligger som Pinocchio. Ideen med denne emojiene er også å formidle akkurat det, at du lyver eller at du vil antyde at noen andre lyver. Men det kan også brukes til å formidle at du kanskje ikke virkelig tror på en person.


Info om emoji lyvende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤥. Hovedgruppen som emojin lyvende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lyvende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji lyvende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Lying face
🇳🇴 Svensk: Ljugande ansikte (pinocchio)
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der lyver
🇫🇮 Finsk: Valehtelevat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤥

Hvis du vil kopiere emojin lyvende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F925

Bruk i HTML:   🤥


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"