Emoji 👨‍🦯 - Mann med sonderrør

👨‍🦯

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨‍🦯

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann med sonderrør. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man with probing cane.


Andre varianter av emoji "mann med sonderrør"

Mann med sonderrør er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👨🏻‍🦯

Hva betyr 👨🏻‍🦯

Emoji 👨🏻‍🦯 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med sonderrør, lys hudfarge" og representerer emoji mann med sonderrør med lys hudfarge.

👨🏼‍🦯

Hva betyr 👨🏼‍🦯

Emoji 👨🏼‍🦯 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med sonderrør, beige hudfarge" og representerer emoji mann med sonderrør med beige hudfarge.

👨🏽‍🦯

Hva betyr 👨🏽‍🦯

Emoji 👨🏽‍🦯 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med sonderrør, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mann med sonderrør med lysebrun hudfarge.

👨🏾‍🦯

Hva betyr 👨🏾‍🦯

Emoji 👨🏾‍🦯 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med sonderrør, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mann med sonderrør med mørk brun hudfarge.

👨🏿‍🦯

Hva betyr 👨🏿‍🦯

Emoji 👨🏿‍🦯 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann med sonderrør, mørk hudfarge" og representerer emoji mann med sonderrør med mørk hudfarge.


Info om emoji mann med sonderrør

Her kan du lese mer om emojin 👨‍🦯. Hovedgruppen som emojin mann med sonderrør tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann med sonderrør det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mann med sonderrør på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man with probing cane
🇳🇴 Svensk: Man med vit käpp
🇩🇰 Dansk: Mand med sonderrør
🇫🇮 Finsk: Mies koettava ruoko

Kopier og bruk emoji 👨‍🦯

Hvis du vil kopiere emojin mann med sonderrør til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 200D 1F9AF

Bruk i HTML:   👨‍🦯


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"