Emoji 😝 - Ansikt som rekker tunge med lukkede øyne

😝

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😝

En gul ansikt komprimerte øyne formet som en X og et stort smil med tungen som stikker ut gjennom munnen på en jevn måte. Brukes primært til å uttrykke sans for humor og følelser av humor, spenning og lykke.


Info om emoji ansikt som rekker tunge med lukkede øyne

Her kan du lese mer om emojin 😝. Hovedgruppen som emojin ansikt som rekker tunge med lukkede øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som rekker tunge med lukkede øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som rekker tunge med lukkede øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with stuck-out tongue and tightly-closed eyes
🇳🇴 Svensk: Ansikte med utsträckt tunga som blundar hårt
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der rækker tunge og har sammenknebne øjne
🇫🇮 Finsk: Kasvoilla tiukasti suljetut silmät ja kieli ulkona

Kopier og bruk emoji 😝

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som rekker tunge med lukkede øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F61D

Bruk i HTML:   😝


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"