Emoji Nissemor

🤶

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji nissemor

Her finner du emojin nissemor avbildet i stor størrelse. Emojin nissemor tilhører den interne emoji-gruppen Julaften.  Hovedgruppen som emojin nissemor tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 356 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just nissemor det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji nissemor på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin nissemor kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Mrs. claus
🇳🇴 Svensk: Tomtemor
🇩🇰 Dansk: Julemandens kone
🇫🇮 Finsk: Joulumuori

Hvis du vil kopiere emojin nissemor for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin nissemor vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F936

Bruk i HTML:   🤶

Andre varianter av emoji "nissemor"


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"