Emoji 🫡 - Ansikt som hilser

🫡

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫡

Denne emojien representerer et gult ansikt med et seriøst ansiktsuttrykk, som har en hånd opp mot pannen og hilser. Brukes fremfor alt for å vise respekt for noen eller noe.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistikk for emoji 🫡

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🫡 ("ansikt som hilser"), er på plass 21 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🫡 er februar, sist den hadde omtrent 290 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mars. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🫡.


Info om emoji ansikt som hilser

Her kan du lese mer om emojin 🫡. Hovedgruppen som emojin ansikt som hilser tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som hilser det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som hilser på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Saluting face
🇳🇴 Svensk: Ansikte som gör honnör
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der hilser
🇫🇮 Finsk: Kasvot, jotka tervehtivät

Kopier og bruk emoji 🫡

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som hilser til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAE1

Bruk i HTML:   🫡


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"