Emoji 😅 - Glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe

😅

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😅

Et gult ansikt med et stort åpent smil og smilende øyne, samt en svette dråpe over venstre øye (vanligvis). Denne emoji brukes primært til å formidle at noe var nær øyet, eller nervøsitet. Kan noen ganger også brukes til å formidle svette i forbindelse med trening.


Info om emoji glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe

Her kan du lese mer om emojin 😅. Hovedgruppen som emojin glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with open mouth and cold sweat
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med öppen mun och kallsvett
🇩🇰 Dansk: Grinende ansigt med sammenknebne øjne og sveddråber
🇫🇮 Finsk: Virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara

Kopier og bruk emoji 😅

Hvis du vil kopiere emojin glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F605

Bruk i HTML:   😅


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"