Emoji 🤖 - Robotansikt

🤖

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤖

Denne emojien representerer et typisk robotansikt, med en lyspære i hovedlobbyen og store runde hvite øyne. Ofte brukt innen science fiction, robotikk, engineering, programmering og AI (kunstig intelligens). Det formidler også en ganske varm og behagelig følelse av å være litt cranky.


Info om emoji robotansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤖. Hovedgruppen som emojin robotansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just robotansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji robotansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Robot face
🇳🇴 Svensk: Robotansikte
🇩🇰 Dansk: Robotansigt
🇫🇮 Finsk: Robotin pää

Kopier og bruk emoji 🤖

Hvis du vil kopiere emojin robotansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F916

Bruk i HTML:   🤖


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"