Emoji 🤬 - Ansikt med symboler over munnen

🤬

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤬

Et rødfarget ansikt med øyenbryn rynket skråt ned på en måte som gjør ansiktet ser sint ut, og en svart stripe av hvite typografiske symboler som dekker munnen. Er ment å uttrykke sterke følelser av sinne og agitasjon mens du sværer eller skriker uvitende ord.


Info om emoji ansikt med symboler over munnen

Her kan du lese mer om emojin 🤬. Hovedgruppen som emojin ansikt med symboler over munnen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med symboler over munnen det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med symboler over munnen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face With Symbols on Mouth
🇳🇴 Svensk: Ansikte med symboler över munnen
🇩🇰 Dansk: Ansigt med symboler for munden
🇫🇮 Finsk: Symboleita suun edessä

Kopier og bruk emoji 🤬

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med symboler over munnen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F92C

Bruk i HTML:   🤬


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"