Emoji 👩‍🚒 - Brannkvinne

👩‍🚒

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👩‍🚒

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er brannkvinne. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman firefighter.


Statistikk for emoji 👩‍🚒

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👩‍🚒 ("brannkvinne"), er på plass 669 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👩‍🚒 er oktober, sist den hadde omtrent 20 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er november. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👩‍🚒.


Andre varianter av emoji "brannkvinne"

Brannkvinne er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👩🏻‍🚒

Hva betyr 👩🏻‍🚒

Emoji 👩🏻‍🚒 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "brannkvinne, lys hudfarge" og representerer emoji brannkvinne med lys hudfarge.

👩🏼‍🚒

Hva betyr 👩🏼‍🚒

Emoji 👩🏼‍🚒 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "brannkvinne, beige hudfarge" og representerer emoji brannkvinne med beige hudfarge.

👩🏽‍🚒

Hva betyr 👩🏽‍🚒

Emoji 👩🏽‍🚒 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "brannkvinne, lysebrun hudfarge" og representerer emoji brannkvinne med lysebrun hudfarge.

👩🏾‍🚒

Hva betyr 👩🏾‍🚒

Emoji 👩🏾‍🚒 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "brannkvinne, mørk brun hudfarge" og representerer emoji brannkvinne med mørk brun hudfarge.

👩🏿‍🚒

Hva betyr 👩🏿‍🚒

Emoji 👩🏿‍🚒 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "brannkvinne, mørk hudfarge" og representerer emoji brannkvinne med mørk hudfarge.


Info om emoji brannkvinne

Her kan du lese mer om emojin 👩‍🚒. Emojin brannkvinne tilhører den interne emoji-gruppen Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin brannkvinne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just brannkvinne det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji brannkvinne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman firefighter
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig brandman
🇩🇰 Dansk: Kvindelig brandmand
🇫🇮 Finsk: Palonainen

Kopier og bruk emoji 👩‍🚒

Hvis du vil kopiere emojin brannkvinne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F469 200D 1F692

Bruk i HTML:   👩‍🚒


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"