Emoji 🙄 - Ansikt som himler med øynene

🙄

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙄

Et gult ansikt med store øyne som ser oppover, nesten som de ruller oppover, med en liten og lukket munn som ser litt halvt sur ut. Brukes ofte til å uttrykke nøyaktig "ruller med øynene" -uttrykk, som sukk og tenking - men ja. ikke enig i noe.


Info om emoji ansikt som himler med øynene

Her kan du lese mer om emojin 🙄. Hovedgruppen som emojin ansikt som himler med øynene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som himler med øynene det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som himler med øynene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with rolling eyes
🇳🇴 Svensk: Ansikte som himlar med ögonen
🇩🇰 Dansk: Ansigt med rullende øjne
🇫🇮 Finsk: Silmät ymmyrkäisinä

Kopier og bruk emoji 🙄

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som himler med øynene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F644

Bruk i HTML:   🙄


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"