✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😴 - Sovende ansikt

😴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😴

Et gult ansikt med lukkede øyne og en snorkende munn, i pannen, svir det klassiske sovnet som består av tre zz: zzz. Brukes først og fremst til å formidle at du er sliten og ønsker å sove, men kan også brukes til å formidle at du virkelig er lei av noe og kjeder deg.

Info om emoji sovende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😴. Emojin sovende ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin sovende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just sovende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji sovende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Sleeping face
🇳🇴 Svensk: Sovande ansikte
🇩🇰 Dansk: Sovende ansigt
🇫🇮 Finsk: Nukkuvat kasvot

Kopier og bruk emoji 😴

Hvis du vil kopiere emojin sovende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F634

Bruk i HTML:   😴

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"