Emoji 🧑‍🦰 - Person med rødt hår

🧑‍🦰

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧑‍🦰

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er person med rødt hår. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er person: red hair.


Andre varianter av emoji "person med rødt hår"

Person med rødt hår er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🧑🏻‍🦰

Hva betyr 🧑🏻‍🦰

Emoji 🧑🏻‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person med rødt hår, lys hudfarge" og representerer emoji person med rødt hår med lys hudfarge.

🧑🏼‍🦰

Hva betyr 🧑🏼‍🦰

Emoji 🧑🏼‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person med rødt hår, beige hudfarge" og representerer emoji person med rødt hår med beige hudfarge.

🧑🏽‍🦰

Hva betyr 🧑🏽‍🦰

Emoji 🧑🏽‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person med rødt hår, lysebrun hudfarge" og representerer emoji person med rødt hår med lysebrun hudfarge.

🧑🏾‍🦰

Hva betyr 🧑🏾‍🦰

Emoji 🧑🏾‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person med rødt hår, mørk brun hudfarge" og representerer emoji person med rødt hår med mørk brun hudfarge.

🧑🏿‍🦰

Hva betyr 🧑🏿‍🦰

Emoji 🧑🏿‍🦰 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person med rødt hår, mørk hudfarge" og representerer emoji person med rødt hår med mørk hudfarge.


Info om emoji person med rødt hår

Her kan du lese mer om emojin 🧑‍🦰. Hovedgruppen som emojin person med rødt hår tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person med rødt hår det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji person med rødt hår på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person: red hair
🇳🇴 Svensk: Person med rött hår
🇩🇰 Dansk: Person med rødt hår
🇫🇮 Finsk: Henkilö, jolla on punaiset hiukset

Kopier og bruk emoji 🧑‍🦰

Hvis du vil kopiere emojin person med rødt hår til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D1 200D 1F9B0

Bruk i HTML:   🧑‍🦰


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"