Emoji 💁 - Person i infoskranke

💁

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💁

Denne emojien skildrer en person som antas å stå i en informasjonsskranke, og ser omtrent ut som en kelner eller servitør som holder et usynlig brett. Noen ganger brukt til å formidle f.eks. sarkasme eller rister på skuldrene etter noe. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Andre varianter av emoji "person i infoskranke"

Person i infoskranke er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

💁🏻

Hva betyr 💁🏻

Emoji 💁🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i infoskranke, lys hudfarge" og representerer emoji person i infoskranke med lys hudfarge.

💁🏼

Hva betyr 💁🏼

Emoji 💁🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i infoskranke, beige hudfarge" og representerer emoji person i infoskranke med beige hudfarge.

💁🏽

Hva betyr 💁🏽

Emoji 💁🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i infoskranke, lysebrun hudfarge" og representerer emoji person i infoskranke med lysebrun hudfarge.

💁🏾

Hva betyr 💁🏾

Emoji 💁🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i infoskranke, mørk brun hudfarge" og representerer emoji person i infoskranke med mørk brun hudfarge.

💁🏿

Hva betyr 💁🏿

Emoji 💁🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person i infoskranke, mørk hudfarge" og representerer emoji person i infoskranke med mørk hudfarge.


Info om emoji person i infoskranke

Her kan du lese mer om emojin 💁. Hovedgruppen som emojin person i infoskranke tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person i infoskranke det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji person i infoskranke på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Information desk person
🇳🇴 Svensk: Informationsdiskperson
🇩🇰 Dansk: Person ved informationsskranke
🇫🇮 Finsk: Infopisteen henkilö

Kopier og bruk emoji 💁

Hvis du vil kopiere emojin person i infoskranke til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F481

Bruk i HTML:   💁


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"