Emoji 🤨 - Ansikt med hevet øyenbryn

🤨

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤨

Et gult ansikt en flat og nøytral munn og tankevekkende øyenbryn hvor en av dem er litt hevet. Spesielt gir følelser av skepsis og mistanke, eller at man egentlig ikke tror eller stoler på noe eller noen.


Info om emoji ansikt med hevet øyenbryn

Her kan du lese mer om emojin 🤨. Hovedgruppen som emojin ansikt med hevet øyenbryn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med hevet øyenbryn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med hevet øyenbryn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face With Raised Eyebrow
🇳🇴 Svensk: Ansikte med höjt ögonbryn
🇩🇰 Dansk: Ansigt med løftet øjenbryn
🇫🇮 Finsk: Kulmakarva kohollaan

Kopier og bruk emoji 🤨

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med hevet øyenbryn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F928

Bruk i HTML:   🤨


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"