Emoji 🤵‍♀️ - Kvinne i smoking

🤵‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤵‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinne i smoking. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman in tuxedo.


Andre varianter av emoji "kvinne i smoking"

Kvinne i smoking er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤵🏻‍♀️
Kvinne i smoking, lys hudfarge
🤵🏼‍♀️
Kvinne i smoking, beige hudfarge
🤵🏽‍♀️
Kvinne i smoking, lysebrun hudfarge
🤵🏾‍♀️
Kvinne i smoking, mørk brun hudfarge
🤵🏿‍♀️
Kvinne i smoking, mørk hudfarge

Info om emoji kvinne i smoking

Her kan du lese mer om emojin 🤵‍♀️. Emojin kvinne i smoking tilhører den interne emoji-gruppen Bryllup.  Hovedgruppen som emojin kvinne i smoking tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinne i smoking det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kvinne i smoking på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman in Tuxedo
🇳🇴 Svensk: Kvinna i smoking
🇩🇰 Dansk: Kvinde i smoking
🇫🇮 Finsk: Nainen tuxedossa

Kopier og bruk emoji 🤵‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinne i smoking til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F935 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   🤵‍♀️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"