Emoji 👩‍🏫 - Kvinnelig lærer

👩‍🏫

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👩‍🏫

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig lærer. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman teacher.


Statistikk for emoji 👩‍🏫

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👩‍🏫 ("kvinnelig lærer"), er på plass 617 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👩‍🏫 er februar, sist den hadde omtrent 30 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👩‍🏫.


Andre varianter av emoji "kvinnelig lærer"

Kvinnelig lærer er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👩🏻‍🏫

Hva betyr 👩🏻‍🏫

Emoji 👩🏻‍🏫 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig lærer, lys hudfarge" og representerer emoji kvinnelig lærer med lys hudfarge.

👩🏼‍🏫

Hva betyr 👩🏼‍🏫

Emoji 👩🏼‍🏫 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig lærer, beige hudfarge" og representerer emoji kvinnelig lærer med beige hudfarge.

👩🏽‍🏫

Hva betyr 👩🏽‍🏫

Emoji 👩🏽‍🏫 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig lærer, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig lærer med lysebrun hudfarge.

👩🏾‍🏫

Hva betyr 👩🏾‍🏫

Emoji 👩🏾‍🏫 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig lærer, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kvinnelig lærer med mørk brun hudfarge.

👩🏿‍🏫

Hva betyr 👩🏿‍🏫

Emoji 👩🏿‍🏫 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinnelig lærer, mørk hudfarge" og representerer emoji kvinnelig lærer med mørk hudfarge.


Info om emoji kvinnelig lærer

Her kan du lese mer om emojin 👩‍🏫. Emojin kvinnelig lærer tilhører den interne emoji-gruppen Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin kvinnelig lærer tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig lærer det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kvinnelig lærer på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman teacher
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig lärare
🇩🇰 Dansk: Kvindelig lærer
🇫🇮 Finsk: Naisopettaja

Kopier og bruk emoji 👩‍🏫

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig lærer til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F469 200D 1F3EB

Bruk i HTML:   👩‍🏫


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"