Emoji 🧏 - Døv person

🧏

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧏

Denne emojiene representerer en person som er døv, tegnet personen lager er tegnet for "døve" i henhold til amerikansk tegnspråk - men tegnet er også vanlig for "døve" for en rekke andre lands tegnspråk. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Statistikk for emoji 🧏

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🧏 ("døv person"), er på plass 415 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🧏 er februar, sist den hadde omtrent 30 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mars. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🧏.


Andre varianter av emoji "døv person"

Døv person er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🧏🏻

Hva betyr 🧏🏻

Emoji 🧏🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "døv person, lys hudfarge" og representerer emoji døv person med lys hudfarge.

🧏🏼

Hva betyr 🧏🏼

Emoji 🧏🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "døv person, beige hudfarge" og representerer emoji døv person med beige hudfarge.

🧏🏽

Hva betyr 🧏🏽

Emoji 🧏🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "døv person, lysebrun hudfarge" og representerer emoji døv person med lysebrun hudfarge.

🧏🏾

Hva betyr 🧏🏾

Emoji 🧏🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "døv person, mørk brun hudfarge" og representerer emoji døv person med mørk brun hudfarge.

🧏🏿

Hva betyr 🧏🏿

Emoji 🧏🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "døv person, mørk hudfarge" og representerer emoji døv person med mørk hudfarge.


Info om emoji døv person

Her kan du lese mer om emojin 🧏. Hovedgruppen som emojin døv person tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just døv person det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji døv person på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Deaf person
🇳🇴 Svensk: Döv person
🇩🇰 Dansk: Døv person
🇫🇮 Finsk: Kuuro henkilö

Kopier og bruk emoji 🧏

Hvis du vil kopiere emojin døv person til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9CF

Bruk i HTML:   🧏


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"