Emoji 👐 - Åpne hender

👐

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👐

Denne emojien representerer to åpne hender med tommelen ved siden av hverandre og de andre fingrene peker i nesten motsatt retning. Ofte brukt til å representere jazzhender, men noen ganger også til å uttrykke åpenhet og å klemme.


Andre varianter av emoji "åpne hender"

Åpne hender er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👐🏻

Hva betyr 👐🏻

Emoji 👐🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "åpne hender, lys hudfarge" og representerer emoji åpne hender med lys hudfarge.

👐🏼

Hva betyr 👐🏼

Emoji 👐🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "åpne hender, beige hudfarge" og representerer emoji åpne hender med beige hudfarge.

👐🏽

Hva betyr 👐🏽

Emoji 👐🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "åpne hender, lysebrun hudfarge" og representerer emoji åpne hender med lysebrun hudfarge.

👐🏾

Hva betyr 👐🏾

Emoji 👐🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "åpne hender, mørk brun hudfarge" og representerer emoji åpne hender med mørk brun hudfarge.

👐🏿

Hva betyr 👐🏿

Emoji 👐🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "åpne hender, mørk hudfarge" og representerer emoji åpne hender med mørk hudfarge.


Info om emoji åpne hender

Her kan du lese mer om emojin 👐. Emojin åpne hender tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin åpne hender tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just åpne hender det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji åpne hender på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Open hands sign
🇳🇴 Svensk: Öppna händer
🇩🇰 Dansk: Åbne hænder
🇫🇮 Finsk: Avoimet kädet

Kopier og bruk emoji 👐

Hvis du vil kopiere emojin åpne hender til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F450

Bruk i HTML:   👐


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"