Emoji 🖖 - Vulcan hilsen

🖖

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🖖

Denne emojien representerer en hånd som er åpnet og har skilt ring- og langfingre som danner en slags V, som hovedsakelig brukes til å representere Vulcan-hilsenen. Vulcan-hilsenen er en klassisk hilsen / håndbevegelse som er nært forbundet med Star Trek-ikonet Spock. Hilsen er en gest brukt i Star Trek-universet av rasen vulkan, og kan også brukes som en avskjedsgest. Ofte er gesten kombinert med uttrykket "live long and prosper".

Info om emoji vulcan hilsen

Her kan du lese mer om emojin 🖖. Hovedgruppen som emojin vulcan hilsen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just vulcan hilsen det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji vulcan hilsen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Vulcan salute
🇳🇴 Svensk: Vulcan-hälsning
🇩🇰 Dansk: Vulcan hilsen
🇫🇮 Finsk: Vulcan tervehdys

Andre varianter av emoji "vulcan hilsen"


Kopier og bruk emoji 🖖

Hvis du vil kopiere emojin vulcan hilsen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F596

Bruk i HTML:   🖖

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"