Emoji ✍ - Skrivende håndEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✍

Denne emojien representerer en høyre skriving med en penn, avhengig av hvilken enhet du bruker emojiene på, pennen er enten blå, svart eller rød.

Info om emoji skrivende hånd

Her kan du lese mer om emojin ✍. Hovedgruppen som emojin skrivende hånd tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just skrivende hånd det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji skrivende hånd på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Writing hand
🇳🇴 Svensk: Skrivande hand
🇩🇰 Dansk: Skrivende hånd
🇫🇮 Finsk: Kirjoittava käsi

Andre varianter av emoji "skrivende hånd"


Kopier og bruk emoji ✍

Hvis du vil kopiere emojin skrivende hånd til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   270D

Bruk i HTML:   ✍

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"