Emoji 💀 - Hodeskalle

💀

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💀

Denne emojien representerer en menneskelig hodeskalle i sin typiske hvitgrå farge, med hvite tenner og sorte øyehull. Ofte brukt til å formidle død, men ikke bare fysisk død, men også "mental død" i form av latter til døden eller lignende. Det er veldig vanlig å bruke det rundt Halloween.


Info om emoji hodeskalle

Her kan du lese mer om emojin 💀. Emojin hodeskalle tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin hodeskalle tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hodeskalle det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji hodeskalle på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Skull
🇳🇴 Svensk: Dödskalle
🇩🇰 Dansk: Kranium
🇫🇮 Finsk: Pääkallo

Kopier og bruk emoji 💀

Hvis du vil kopiere emojin hodeskalle til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F480

Bruk i HTML:   💀


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"