Emoji 👎 - Tommel ned

👎

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👎

Denne emojiene representerer den velkjente "tommelen ned". Det vil si håndbevegelsen du gjør når du vil uttrykke at du overhodet ikke liker noe eller ikke er enig i det som har, skjer eller vil skje.


Andre varianter av emoji "tommel ned"

Tommel ned er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👎🏻
Tommel ned, lys hudfarge
👎🏼
Tommel ned, beige hudfarge
👎🏽
Tommel ned, lysebrun hudfarge
👎🏾
Tommel ned, mørk brun hudfarge
👎🏿
Tommel ned, mørk hudfarge

Info om emoji tommel ned

Her kan du lese mer om emojin 👎. Hovedgruppen som emojin tommel ned tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tommel ned det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji tommel ned på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Thumbs down sign
🇳🇴 Svensk: Tummen ned-tecken
🇩🇰 Dansk: Tommelfinger nedad
🇫🇮 Finsk: Peukalo alas

Kopier og bruk emoji 👎

Hvis du vil kopiere emojin tommel ned til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44E

Bruk i HTML:   👎


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"