Emoji 👽 - Romvesen

👽

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👽

Denne emojiene representerer en typisk romvesen som den som oftest produseres i f.eks. filmer eller tegneserier. Et ovalt hode helt uten hår, og med store svarte øyne som også er ovale, samt med et lite skjeggete smil. Ofte brukt i sammenhenger der man snakker om livet på andre planeter enn jorden eller andre stoffer som påvirker verdensrommet, men er også veldig vanlig for det å formidle "goofyness", slik at du kan være litt rar og rar.


Statistikk for emoji 👽

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👽 ("romvesen"), er på plass 269 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👽 er april, sist den hadde omtrent 40 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👽.


Info om emoji romvesen

Her kan du lese mer om emojin 👽. Emojin romvesen tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin romvesen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just romvesen det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji romvesen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Extraterrestrial alien
🇳🇴 Svensk: Utomjording
🇩🇰 Dansk: Rumvæsen
🇫🇮 Finsk: Avaruusolento

Kopier og bruk emoji 👽

Hvis du vil kopiere emojin romvesen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47D

Bruk i HTML:   👽


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"