Emoji 👽 - Romvesen

👽

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👽

Denne emojiene representerer en typisk romvesen som den som oftest produseres i f.eks. filmer eller tegneserier. Et ovalt hode helt uten hår, og med store svarte øyne som også er ovale, samt med et lite skjeggete smil. Ofte brukt i sammenhenger der man snakker om livet på andre planeter enn jorden eller andre stoffer som påvirker verdensrommet, men er også veldig vanlig for det å formidle "goofyness", slik at du kan være litt rar og rar.


Info om emoji romvesen

Her kan du lese mer om emojin 👽. Emojin romvesen tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin romvesen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just romvesen det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji romvesen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Extraterrestrial alien
🇳🇴 Svensk: Utomjording
🇩🇰 Dansk: Rumvæsen
🇫🇮 Finsk: Avaruusolento

Kopier og bruk emoji 👽

Hvis du vil kopiere emojin romvesen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47D

Bruk i HTML:   👽


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"