Emoji 🤞 - Kryssede fingre

🤞

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤞

Denne emojien representerer kryssede fingre, der det er pekefingeren og langfingeren som har blitt krysset. Brukes foran som en gest for å prøve å få til hell, eller for å vise håp om at noe vil lykkes. Men kan noen ganger til og med brukes når du lover noe du vet at du ikke vil kunne holde på.


Statistikk for emoji 🤞

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤞 ("kryssede fingre"), er på plass 91 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤞 er januar, sist den hadde omtrent 120 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤞.


Andre varianter av emoji "kryssede fingre"

Kryssede fingre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤞🏻

Hva betyr 🤞🏻

Emoji 🤞🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kryssede fingre, lys hudfarge" og representerer emoji kryssede fingre med lys hudfarge.

🤞🏼

Hva betyr 🤞🏼

Emoji 🤞🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kryssede fingre, beige hudfarge" og representerer emoji kryssede fingre med beige hudfarge.

🤞🏽

Hva betyr 🤞🏽

Emoji 🤞🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kryssede fingre, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kryssede fingre med lysebrun hudfarge.

🤞🏾

Hva betyr 🤞🏾

Emoji 🤞🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kryssede fingre, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kryssede fingre med mørk brun hudfarge.

🤞🏿

Hva betyr 🤞🏿

Emoji 🤞🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kryssede fingre, mørk hudfarge" og representerer emoji kryssede fingre med mørk hudfarge.


Info om emoji kryssede fingre

Her kan du lese mer om emojin 🤞. Hovedgruppen som emojin kryssede fingre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kryssede fingre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kryssede fingre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Crossed fingers
🇳🇴 Svensk: Korsade fingrar
🇩🇰 Dansk: Krydser fingre
🇫🇮 Finsk: Sormet ristissä

Kopier og bruk emoji 🤞

Hvis du vil kopiere emojin kryssede fingre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91E

Bruk i HTML:   🤞


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"