✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙁 - Lett bistert ansikt

🙁

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙁

Et gult ansikt med åpne øyne og en munn som gir et lite duftinntrykk. Ofte brukes til å uttrykke milde følelser av skuffelse eller tristhet, eller at du er litt bekymret.

Info om emoji lett bistert ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🙁. Hovedgruppen som emojin lett bistert ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lett bistert ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji lett bistert ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Slightly frowning face
🇳🇴 Svensk: Småsurt ansikte
🇩🇰 Dansk: Lidt utilfreds ansigt
🇫🇮 Finsk: Hivenen onnettomat kasvot

Kopier og bruk emoji 🙁

Hvis du vil kopiere emojin lett bistert ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F641

Bruk i HTML:   🙁

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"