Emoji 🙏 - Sammenpressede hender

🙏

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙏

Denne emojiene representerer to hender som presses sammen på en bedende måte. Emojin blir derfor ofte brukt til å uttrykke bønn, men hovedbetydningen kommer fra japansk kultur der denne gesten først og fremst brukes til å uttrykke "takk" eller "vær så snill". Noen ganger ser du til og med folk som bruker denne emojiene for å representere en high-five.


Andre varianter av emoji "sammenpressede hender"

Sammenpressede hender er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙏🏻

Hva betyr 🙏🏻

Emoji 🙏🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "sammenpressede hender, lys hudfarge" og representerer emoji sammenpressede hender med lys hudfarge.

🙏🏼

Hva betyr 🙏🏼

Emoji 🙏🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "sammenpressede hender, beige hudfarge" og representerer emoji sammenpressede hender med beige hudfarge.

🙏🏽

Hva betyr 🙏🏽

Emoji 🙏🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "sammenpressede hender, lysebrun hudfarge" og representerer emoji sammenpressede hender med lysebrun hudfarge.

🙏🏾

Hva betyr 🙏🏾

Emoji 🙏🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "sammenpressede hender, mørk brun hudfarge" og representerer emoji sammenpressede hender med mørk brun hudfarge.

🙏🏿

Hva betyr 🙏🏿

Emoji 🙏🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "sammenpressede hender, mørk hudfarge" og representerer emoji sammenpressede hender med mørk hudfarge.


Info om emoji sammenpressede hender

Her kan du lese mer om emojin 🙏. Emojin sammenpressede hender tilhører den interne emoji-gruppen Påske.  Hovedgruppen som emojin sammenpressede hender tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just sammenpressede hender det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji sammenpressede hender på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person with folded hands
🇳🇴 Svensk: Sammanpressade händer
🇩🇰 Dansk: Sammentrykkede hænder
🇫🇮 Finsk: Yhteen puristetut kädet

Kopier og bruk emoji 🙏

Hvis du vil kopiere emojin sammenpressede hender til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64F

Bruk i HTML:   🙏


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"