Emoji 🤦 - Facepalm

🤦

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤦

Denne emojiene representerer en person som skyver ansiktet mot hånden, noe som ofte kalles en "facepalm". Brukes ofte til å uttrykke stor frustrasjon eller at noe er flaut, eller at du ikke kan forstå at noen andre gjør eller ikke forstår noe du synes er ekstremt opplagt. Ofte brukt i en lignende kontekst som uttrykket "SMH" som betyr "Shaking My Head". Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji facepalm

Her kan du lese mer om emojin 🤦. Hovedgruppen som emojin facepalm tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just facepalm det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji facepalm på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person facepalming
🇳🇴 Svensk: Facepalm
🇩🇰 Dansk: Facepalm
🇫🇮 Finsk: Facepalm

Andre varianter av emoji "facepalm"


Kopier og bruk emoji 🤦

Hvis du vil kopiere emojin facepalm til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F926

Bruk i HTML:   🤦

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"