Emoji 🫣 - Ansikt med øye som titter ut

🫣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫣

Denne emojien representerer et gult ansikt med begge hendene over øynene, men hvor et øye litt forsiktig ser ut gjennom fingrene. Øyenbrynene heves også som en overraskelse. Det brukes ofte for å uttrykke at begge ønsker å se bort, men likevel ikke. Ofte når det kommer til ting som kan være skummelt, ekkelt eller pinlig.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistikk for emoji 🫣

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🫣 ("ansikt med øye som titter ut"), er på plass 42 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🫣 er september, sist den hadde omtrent 270 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er november. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🫣.


Info om emoji ansikt med øye som titter ut

Her kan du lese mer om emojin 🫣. Hovedgruppen som emojin ansikt med øye som titter ut tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med øye som titter ut det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med øye som titter ut på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with peeking eye
🇳🇴 Svensk: Ansikte med öga som kikar fram
🇩🇰 Dansk: Ansigt med øje, der kigger ud
🇫🇮 Finsk: Kasvot silmät kurkistavat ulos

Kopier og bruk emoji 🫣

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med øye som titter ut til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAE3

Bruk i HTML:   🫣


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"