Emoji 💆‍♂️ - Mann som får hodebunnsmassasje

💆‍♂️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💆‍♂️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann som får hodebunnsmassasje. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man getting massage.


Andre varianter av emoji "mann som får hodebunnsmassasje"

Mann som får hodebunnsmassasje er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

💆🏻‍♂️

Hva betyr 💆🏻‍♂️

Emoji 💆🏻‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som får hodebunnsmassasje, lys hudfarge" og representerer emoji mann som får hodebunnsmassasje med lys hudfarge.

💆🏼‍♂️

Hva betyr 💆🏼‍♂️

Emoji 💆🏼‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som får hodebunnsmassasje, beige hudfarge" og representerer emoji mann som får hodebunnsmassasje med beige hudfarge.

💆🏽‍♂️

Hva betyr 💆🏽‍♂️

Emoji 💆🏽‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som får hodebunnsmassasje, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mann som får hodebunnsmassasje med lysebrun hudfarge.

💆🏾‍♂️

Hva betyr 💆🏾‍♂️

Emoji 💆🏾‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som får hodebunnsmassasje, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mann som får hodebunnsmassasje med mørk brun hudfarge.

💆🏿‍♂️

Hva betyr 💆🏿‍♂️

Emoji 💆🏿‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som får hodebunnsmassasje, mørk hudfarge" og representerer emoji mann som får hodebunnsmassasje med mørk hudfarge.


Info om emoji mann som får hodebunnsmassasje

Her kan du lese mer om emojin 💆‍♂️. Hovedgruppen som emojin mann som får hodebunnsmassasje tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann som får hodebunnsmassasje det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mann som får hodebunnsmassasje på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man getting massage
🇳🇴 Svensk: Man som får en huvudmassage
🇩🇰 Dansk: Mand, der får hovedmassage
🇫🇮 Finsk: Mies, jonka päätä hierotaan

Kopier og bruk emoji 💆‍♂️

Hvis du vil kopiere emojin mann som får hodebunnsmassasje til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F486 200D 2642 FE0F

Bruk i HTML:   💆‍♂️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"