✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 💆 - Person som får hodebunnsmassasje

💆

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💆

Denne emojiene skildrer en person som får massert hodet og ansiktet. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji person som får hodebunnsmassasje

Her kan du lese mer om emojin 💆. Hovedgruppen som emojin person som får hodebunnsmassasje tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person som får hodebunnsmassasje det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji person som får hodebunnsmassasje på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face massage
🇳🇴 Svensk: Ansiktsmassage
🇩🇰 Dansk: Person, der får hovedmassage
🇫🇮 Finsk: Kasvohieronta

Andre varianter av emoji "person som får hodebunnsmassasje"


Kopier og bruk emoji 💆

Hvis du vil kopiere emojin person som får hodebunnsmassasje til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F486

Bruk i HTML:   💆

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"