Emoji 🤟 - Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk

🤟

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤟

Denne emojiene blir ofte blandet med Corna-hånden, eller heller på som den vanligvis kalles: 🤘. Men de som er oppmerksomme kan nok se at denne emoji-hånden også har en utvidet tommel - og da blir betydningen umiddelbart noe helt annet. Denne emojien er faktisk tegnet på -Jeg elsker deg - på amerikansk tegnspråk.


Andre varianter av emoji "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk"

Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤟🏻

Hva betyr 🤟🏻

Emoji 🤟🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, lys hudfarge" og representerer emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk med lys hudfarge.

🤟🏼

Hva betyr 🤟🏼

Emoji 🤟🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, beige hudfarge" og representerer emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk med beige hudfarge.

🤟🏽

Hva betyr 🤟🏽

Emoji 🤟🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk med lysebrun hudfarge.

🤟🏾

Hva betyr 🤟🏾

Emoji 🤟🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk med mørk brun hudfarge.

🤟🏿

Hva betyr 🤟🏿

Emoji 🤟🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk, mørk hudfarge" og representerer emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk med mørk hudfarge.


Info om emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk

Her kan du lese mer om emojin 🤟. Hovedgruppen som emojin hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Love-you gesture
🇳🇴 Svensk: Älskar dig-gest
🇩🇰 Dansk: Jeg elsker dig-tegn
🇫🇮 Finsk: Rakastan sinua -ele

Kopier og bruk emoji 🤟

Hvis du vil kopiere emojin hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91F

Bruk i HTML:   🤟


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"