Emoji 🤓 - Nerdeansikt

🤓

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤓

Et gult ansikt utstyrt med beskyttelsesbriller med tykk svart ramme, typiske nerdbriller, og et lite forsiktig smil med fremstående tenner. Brukes primært til å uttrykke nerdiness i positiv forstand, f.eks. noen som er veldig teknisk tenkende eller har mye kunnskap eller forpliktelse om noe - enten det handler om skole eller sport.


Info om emoji nerdeansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤓. Hovedgruppen som emojin nerdeansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just nerdeansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji nerdeansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Nerd face
🇳🇴 Svensk: Nördansikte
🇩🇰 Dansk: Nørdet ansigt
🇫🇮 Finsk: Nörtin pää

Kopier og bruk emoji 🤓

Hvis du vil kopiere emojin nerdeansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F913

Bruk i HTML:   🤓


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"