Emoji 😱 - Ansikt som skriker av frykt

😱

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😱

Et gult ansikt med hendene hardt presset mot emojis kinn, en vidåpen munn og store kritthvite øyne, og med en panne som er lyseblå i fargen. Tanken med emojiene er å formidle at den skriker i redsel, eller blir helt livredd. Inspirasjon er hentet fra det kjente maleriet Skriet av den kjente norske kunstneren Edvard Munch.


Info om emoji ansikt som skriker av frykt

Her kan du lese mer om emojin 😱. Emojin ansikt som skriker av frykt tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin ansikt som skriker av frykt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som skriker av frykt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som skriker av frykt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face screaming in fear
🇳🇴 Svensk: Ansikte som skriker av fasa
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der skriger af frygt
🇫🇮 Finsk: Pelosta huutavat kasvot

Kopier og bruk emoji 😱

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som skriker av frykt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F631

Bruk i HTML:   😱


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"