Emoji 😞 - Skuffet ansikt

😞

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😞

Et gult ansikt med store, dystre mine, lukkede triste øyne og en sur munn. Emoyen ser virkelig ut som lidelse og tristhet. Brukes til å formidle et sett uheldig følelser som sorg, skuffelse, stress, omvendelse eller begjærlighet.


Info om emoji skuffet ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😞. Hovedgruppen som emojin skuffet ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just skuffet ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji skuffet ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Disappointed face
🇳🇴 Svensk: Besviket ansikte
🇩🇰 Dansk: Skuffet ansigt
🇫🇮 Finsk: Pettyneet kasvot

Kopier og bruk emoji 😞

Hvis du vil kopiere emojin skuffet ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F61E

Bruk i HTML:   😞


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"