Emoji 😘 - Ansikt som gir slengkyss

😘

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😘

Denne emoji er en ekte klassiker. Et gult ansikt som blinker med ett øye og har munnen formet som en munn som kysser, med et hjerte som flyr fra munnen, et ekte kyss. Ofte brukes til å uttrykke kjærlighet og omtenksomhet på en flørtende, eller til og med lekfull måte.


Info om emoji ansikt som gir slengkyss

Her kan du lese mer om emojin 😘. Emojin ansikt som gir slengkyss tilhører de interne emoji-gruppene Morsdag, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin ansikt som gir slengkyss tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som gir slengkyss det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som gir slengkyss på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face throwing a kiss
🇳🇴 Svensk: Ansikte som ger en slängkyss
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der sender et kys
🇫🇮 Finsk: Lentosuukon lähettävät kasvot

Kopier og bruk emoji 😘

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som gir slengkyss til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F618

Bruk i HTML:   😘


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"