Emoji Ansikt som gir slengkyss

😘

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji ansikt som gir slengkyss

Her finner du emojin ansikt som gir slengkyss avbildet i stor størrelse. Emojin ansikt som gir slengkyss tilhører de interne emoji-gruppene Morsdag, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin ansikt som gir slengkyss tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 356 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som gir slengkyss det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji ansikt som gir slengkyss på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin ansikt som gir slengkyss kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face blowing a kiss
🇳🇴 Svensk: Ansikte som ger en slängkyss
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der sender et kys
🇫🇮 Finsk: Lentosuukon lähettävät kasvot

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som gir slengkyss for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin ansikt som gir slengkyss vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F618

Bruk i HTML:   😘

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"